Cum poți scăpa de tatuajele definitive și să te relaxezi complet cu un masaj facial

indepartare tatooTatuajele pot avea diverse semnificații, de la sintetizarea unei întregi povești de viață, până la pecetluirea unei iubiri care ai crezut că va fi definitivă. Oricât de mult ți-ar fi plăcut un tatuaj în momentul în care l-ai făcut, existe momente în viață când îți dorești ca acea cerneală definitivă de pe pielea ta să dispară. Motivele pot fi numeroase, mai mult mai mai puțin întemeiate, însă un lucru este cert: vrei să scpai de tatuaj.

Ei bine, mai întâi de toate, trebuie să știi că durerea pe care o vei resimți se va ridica la intensitatea celei pe care ai simțit-o în momnetul efecturăii tatuajului. De ce? Explicația este simplă: procedura de îndepărtare a tatuajelor definitive implică sterge cu laser a vopselurile care creeaza imaginea de sub piele, reaizându-se absorbtia de catre vopsea a energiei laserului, care trece prin piele, resimtindu-se o caldura menita a fragmenta particulele de pigment.

Cea mai frecventă întrebare de pe buzele clienților care doresc sa isi stearga un tatuaj permanent este ,,Cat dureaza?”. Raspunsul variaza de la pacient la pacient in functie de marimea tatuajului si de culorile folosite. Pentru a va face o idee, un tatuaj realizat doar cu o singura cerneala, de dimensiune medie, necesita pentru inlaturare intre 5-8 sedinte, derulate la interval de 4 saptamani. Înainte de demararea procedurii, salonul nostru va pune la dispozitie o consultare gratuita pentru a decide impreuna cu medicul specialist care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a scapa definitiv de tatuajul nedorit.

Pentru că ne gândim că după o ședință de eliminare a tatuajului aveți nevoie și de o doză de relaxare, vă propunem să încercați masajul facial cu piatra de jad, care nu numai că vă va reda elasticitatea pielii, ci va aduce o contribuție importantă asupra încetinirii procesului de îmbătrânire a feței. Printre beneficiile masajului facial cu piatră de jad se numără tonifierea musculaturii faciale, stimularea regenerării pielii, sporirea hidratării epidermei și îmbunătățirea apsectului general al feței.

Așadar, alege Bonton pentru o scăpa odată pentru totdeauna de tatajul nedorit, relaxându-se apoi cu ajutorul unei ședințe de masaj facial.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s